Skip to main content

Delisch nyårskasse

Bokas senast 23/12 HÄR

Köttet till varmrätten är tillagat sous vidé och marinerat, dvs färdigt att serveras. Den som vill tillaga köttet själv kan skriva det i kommentar så kommer det rått vakuumpackat.

Nyårsmeny lyx

599 kr pp

Förrätt: råraka med Finsk insjölöjrom, smetana, dill & rödlök. Nettovikt 250g.
Varmrätt: dubbelmarinerd oxfilé från Österbotten (serveras kall) med rödvinssås, potatisgratäng med Gruyère, smörstekt grönkål & Karljohansvamp. Nettovikt 600g.
Dessert: tripple chocolate terrin med åkerbär- & hallon, kanderade nötter & vaniljmousse. Nettovikt 200g.

Nyårsmeny budget

319 kr pp

Förrätt: råraka med stenbitsrom, smetana, dill & rödlök. Nettovikt 250g.
Varmrätt: dubbelmarinerad oxfilé från Brasilien (serveras kall) med rödvinssås, potatisgratäng med Gruyère, smörstekt grönkål & Karljohansvamp. Nettovikt 600g.
Dessert: tripple chocolate terrin med hallon, kanderade nötter & vaniljmousse. Nettovikt 200g.

Nyårsmeny vegetarisk

319 kr pp

Förrätt: råraka med tångkaviar, smetana, dill & rödlök. Nettovikt 250g.
Varmrätt: ugnsbakad kålrot med rödvinssås, potatisgratäng med Gruyère, smörstekt grönkål & Karljohansvamp. Nettovikt 600g.
Dessert: tripple chocolate terrin med hallon, kanderade nötter & vaniljmousse. Nettovikt 200g.