Skip to main content

Leverans eller hämta själv

Leveransdagar

Aktuell leveransdag finns i menyn, olika leveransdagar kan förekomma vid beställning av helgmeny eller annan specialmeny.

Leveranstid

Leveranstiden är mellan 10.00 till 20.00 beroende på var din adress är i vår lista. När du registrerat en beställning hos oss och angett ditt mobilnummer så skickar vi ut en avisering dagen innan leverans med en ungefärlig tid. Skulle leveransen bli försenad kommer du att få uppdatering om ny leveranstid så du kan planera din dag! Tänk på att ha mobiltelefonen nära ifall chauffören har problem att hitta din adress.

Leveransområden

I dagsläget levererar vi till stora delar av Umeå samt Obbola & Holmsund. Om ditt postnummer inte finns i vår lista kan du kontakta oss så vi kan se om just din adress kan få leverans.

Om du inte är hemma

Om du inte är hemma vid leverans så ställer vi lådan utanför din dörr och skickar ett sms. Vet du på förhand att du inte kommer vara hemma, fråga i första hand en snäll granne om hjälp att ta in maten. Våra kör-rutter är optimerade och det kan därför vara svårt för oss att ändra i listan. Om det ändå skulle vara ett problem, kontakta oss så löser vi det!

Om du behöver hjälp

Om du önska hjälp att bära in leveransen och ställa maten i kylskåpet kan du kontakta vår kundtjänst så ordnar vi det! Våra chaufförer bär alltid munskydd och håller smittsäkert avstånd.

Hämta själv

Om du vill hämta beställningen själv är du välkommen till vårt kök i Holmsund, Stenhuggaregatan 4 (dörren till höger om Soros Thaimat), vi har utlämning på söndagar mellan kl 10.00 – 12.00.